expert contabil

Bibliografie, Materiale utile, Teste Grile si Rezolvari, Opinii si Dezbateri

Moderators: ragazza_esuberante, crstmol

Post Reply
liviu2005
Coffe-drinker
Posts: 2
Joined: Sun Jun 28, 2009 5:01 pm

expert contabil

Post by liviu2005 » Sun Jun 28, 2009 6:19 pm

Expertul contabil activ CECCAR poate fi angajat in functia de administator al unei S.C.X si in acelasi timp ocupand functia de economist la alte doua, trei , patru, sau mai multe S.C avand acelasi actionar majoritar Z cu un procent de peste 80% ?
Fiecare S.C.avand incheiat contract de munca pe durata nedeterminata cu durata normala de 8 ore respectiv partiala.intre 2-4 ore.
La intocmirea sitatiilor financiare foloseste stampila expet contabil nr... "libertatea muncii este garantata prin Constitutie" o cunoastem dar profesional " profesioniştii contabili trebuie să respecte principiile fundamentale:independenţă, integritate, obiectivitate, competenţă profesională şi bunăvoinţă, confidenţialitate, comportament profesional, respect faţă de normele tehnice şi profesionale. " cum se pot respecta aceste principii nu inteleg ma poate lamuri cineva?

delia
Coffe-member
Posts: 75
Joined: Wed Mar 11, 2009 8:57 pm

Re: expert contabil

Post by delia » Fri Jul 03, 2009 2:05 pm

Daca erai numai membru activ si fara sa fii angajat la alte societati care au aceiasi proprietari puteai sa administrezi o societate , dar asa nu poti pentru ca incalci unul din principiiile de baza al codului de etica :independenta.

Post Reply

Return to “Doctrine - examen de acces la CECCAR”