Asociatia Economistilor si Contabililor din Romania – APEC

Aici sunt lucruri altfel decat contabile. Chestii utile. Si putin amuzament.

Moderators: ragazza_esuberante, crstmol

Post Reply
dmldone
Site Admin
Posts: 5467
Joined: Thu Nov 23, 2006 11:38 am
Location: Tg-Jiu
Contact:

Asociatia Economistilor si Contabililor din Romania – APEC

Post by dmldone » Fri Oct 29, 2010 8:46 am

Dragi colegi de breasla, forum-ul nostru va prezinta o noua organizatie pe care o sustinem

Din cauza faptului ca, in meseria noastra ne confruntam zi de zi cu un haos legislativ, cu abuzuri din partea institutiilor statului, cu proceduri din ce in ce mai greoaie si pentru ca ne dorim ca aceste lucruri sa inceteze, ne-am strans un grup de oameni devotati, calauziti de aceeasi idee, si am infiintat APEC, o asociatie in care sa se regaseasca toti economistii si contabilii acestei tari si care sa sesizeze pentru toti neregulile, neclaritatile, abuzurile si dificultatile din mediul economic.
APEC este construit cu multa munca, cu efortul membrilor fondatori si nu am vazut in existenta sa o posibilitate de castig material.

Avem nevoie de membrii activi si nu neaparat de cotizatia lor, membrii care sa puna umarul la modificarea bazei legislative si care sa ne semnaleze problemele cu care se confrunta.

Vrem sa participam la sedintele ministerului de finante atunci cand se iau deciziile, iar acest lucru va fi posibil doar daca ne vom uni intr-o voce unitara si puternica.

Avem nevoie alaturi de noi de colegi care sa creada in schimbare si dornici sa faca realizabil acest vis. Este greu, dar nu imposibil. Iar rezultatele, ne place sa credem, ca nu se vor lasa asteptate.
Prin APEC putem fi o forta si putem avea reprezentativitate in toate domeniile de activitate in care ne practicam meseria.

Daca suntem multi si uniti, putem fi luati in seama si parerea noastra va conta.

Pe site-ul nostru http://www.apec-romania.ro gasiti informatiile de care aveti nevoie, iar daca aveti idei, dileme sau neclaritati, va stam la dispozitie.
Beatrice Aldea - Presedinte APEC
Multumim

Post Reply

Return to “O altfel de pagina”