Raport privind intocmirea si semnarea situatiilor financiare

Cadrul legislativ. Modelul de Format. Elemente continute. Aspecte practice. Model de calcul si prezentare. Cum ne verificam. Intrebari si raspunsuri.

Moderators: crstmol, ragazza_esuberante

Post Reply
delia
Coffe-member
Posts: 75
Joined: Wed Mar 11, 2009 8:57 pm

Raport privind intocmirea si semnarea situatiilor financiare

Post by delia » Tue Apr 14, 2009 5:47 pm

Expert contabil______________
Nr. Inregistrare organism profesional_________


Raport
privind intocmirea si semnarea situatiilor financiare anuale

Subsemnatul/a ___________________ expert contabil, inscris/a in CECCAR la nr.________ in urma contractarii cu SC _______________ a lucrarii de intocmire si semnare a Situatiilor financiare pentru anul_________ , precizez ca:
- datele utilizate la intocmirea situatiei financiare anuale a SC ______________ sunt cele din balanta de verificare intocmita de unitate la data de 31.12.200_ ,pe raspunderea conducerii unitatii si in aceasta situatie nu pot sa certific ca aceasta reprezinta imaginea fidela, si nici sinceritatea conturilor in principal a celor ce se reflecta in Contul de profit si pierdere.
- nu am verificat modul de inventariere a patrimoniului, registrele unitatii si nici metodele contabile utilizate de unitate, intrucat contractul meu s-a limitat la semnarea si intocmirea Situatiei financiare anuale, resectiv a : Bilantului , Contului e rofit si pierdere si Notele explicative ( se completeaza cu Fluxul de trexorerie, Situatia modificarii capitalurilor daca este cazul).


Intocmit la data, _________
Semnatura____________

Acest raport se intocmeste de catre expertii contabili care presteaza lucrarile de mai sus, pentru a nu-si asuma raspunderea pentru cuprinsul situatiilor financiare.

dmldone
Site Admin
Posts: 3824
Joined: Thu Nov 23, 2006 11:38 am
Location: Tg-Jiu
Contact:

Re: Raport privind intocmirea si semnarea situatiilor financiare

Post by dmldone » Wed Apr 15, 2009 8:38 am

Multam mult. Chiar ca este de folos.
Stiri contabile la zi, legislatie, modele acte - http://www.cabinetexpert.ro/http://www.contabilgorj.ro/ - http://www.gorjcontabilitate.ro/
http://www.contabilii.ro/
http://www.bagatare.ro/

Post Reply

Return to “Bilantul contabil”